Όροι χρήσης και συναλλαγών

Το www.babymou.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης φυσικού προσώπου με επωνυμία Μόνικα Ρίζου και διακριτικό τίτλο BabyMou. Μέσω αυτού η επιχείρηση εκθέτει και εμπορεύεται τα προϊόντα της διαδικτυακά. Η επιχείρηση με ΑΦΜ 104436926 και ΔΟΥ Ζ Θεσσαλονίκης εδρεύει στην οδό Πλαταιών 25 στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε θερμά να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Επίσης πριν κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που ακολουθούν .

1. ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα μας www.babymou.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και επισκεπτών, πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν την ανακοίνωση των τροποποιήσεων αυτών.

2. LINKS (Σύνδεσμοι)

Η ιστοσελίδα www.babymou.gr περιλαμβάνει links (συνδέσμους), προς άλλες ιστοσελίδες, για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης τους. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτές ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί 100% με τις θέσεις και απόψεις τους.

3. IP ADRESS

Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην συνέχεια στην ιστοσελίδα www.babymou.gr καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας www.babymou.gr.

4. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα www.babymou.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν τα μεταβιβάζει σε καμία περίπτωση σε τρίτους, είτε πρόκειται για φυσικό είτε νομικό πρόσωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου προς τις αρμόδιες αρχές και μόνο. Τα αρχεία τα οποία μας αποστέλλει ο επισκέπτης ή χρήστης διατηρούνται από την ιστοσελίδα μας www.babymou.gr αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας από εμάς και μόνο. Ο επισκέπτης ή χρήστης, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διορθώσει ή να διαγράψει την ύπαρξη του προσωπικού του αρχείου στην ιστοσελίδα μας. Η αναγνώριση του πελάτη από την ιστοσελίδα μας γίνεται μέσω του προσωπικού σας Κωδικού Εισόδου (e-mail ή username) και τον προσωπικό σας Μυστικό Κωδικό (password),οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία, όσες φορές και αν τους καταχωρήσετε. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών σας για τους οποίους έχετε εσείς την αποκλειστική ευθύνη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα άμεσα. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε συχνά τους κωδικούς σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πρόσβαση στις πληροφορίες συναλλαγών σας έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του καταστήματος και μόνο όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων),όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.babymou.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, βίντεο και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων .Συνεπώς κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης και διανομής με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος .

6. ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Οι χρήστες και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παραθέτουν τις απόψεις τους και τα σχόλιά τους στο πεδίο «ΣΧΟΛΙΑ». Η ιστοσελίδα www.babymou.gr έχει κάθε δικαίωμα να ελέγχει τα σχόλια αυτά πριν αναρτηθούν και αν κριθεί απαραίτητο να μην επιτρέψει την ανάρτηση ή ακόμα και να διαγράψει κάποια από αυτά χωρίς αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμφωνούν με τους γενικούς κανόνες της ιστοσελίδας www.babymou.gr.

7. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε βρεφικά και παιδικά είδη για ηλικίες από 0 έως 11 ετών. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για το κάθε προϊόν ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Είναι βασική μας αρχή να προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Όμως, πάντα υπάρχει η πιθανότητα αναγραφής λάθους τιμής ή λάθους περιγραφής δευτερευόντων χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς επίσης και περιπτώσεις διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Σε περιπτώσεις που διαπιστώσετε κάποιο εμφανές λάθος στα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα τεχνικό σας προτείνουμε πριν προχωρήσετε σε παραγγελία να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με τον «ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΩΝ» στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές και συναλλαγές σας βήμα βήμα με απλές διαδικασίες. Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο την ίδια ημερολογιακή ημέρα και ανάλογα σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μπορεί να υπάρξει κάποια χρέωση (για παράδειγμα έξοδα μεταφοράς αν η παραγγελία σας έχει ήδη παραληφθεί από τον Courier). Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα τηλεφωνικώς. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2314006822 ή εναλλακτικά μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

8. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν δεν σας ικανοποίησε ή διαπιστώσατε κάποιο ελλάτωμα μπορείτε να κάνετε αλλαγή μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν. Τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν πλυθεi. Τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση αλλαγής για δικούς σας λόγους όπως για παράδειγμα αλλαγή μεγέθους τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση ελαττώματος ή δικού μας λάθους τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν το BabyMou.

9. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Για παραγγελίες στην Ελλάδα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς, αμέσως με την παράδοση στο χώρο σας.Το ποσό που επιβαρύνεστε είναι 2€.

Για παραγγελίες στην Κύπρο δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας στην διεύθυνση Πλαταιών 25 στη Θεσσαλονίκη:

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το “Παραλαβή από το Κατάστημα’’. Βεβαιωθείτε ότι θα μας επισκεφτείτε μέσα στις ώρες λειτουργίας μας. Σημείωση: δεν ακολουθούμε το κλασσικό ωράριο καταστημάτων. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Για να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς GR3601715800006580135696178 με δικαιούχο Μόνικα Ρίζου

Τράπεζα Eurobank GR3802601240000370101655114 με δικαιούχο Μόνικα Ρίζου

Εθνική Τράπεζα GR4201102180000021851469847 με δικαιούχο Μόνικα Ρίζου

Alpha Bank GR3401404770477002101082257 με δικαιούχο Μόνικα Ρίζου

Ο πελάτης επιβαρύνεται όλα τα τραπεζικά έξοδα. Όταν πρόκειται για διατραπεζική συναλλαγή, δηλαδή η πληρωμή γίνεται από διαφορετική τράπεζα από την τράπεζα Πειραιώς, θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα και των δύο τραπεζών. Αν δεν έχουν καλυφθεί όλα τα έξοδα θα προσθέτονται χωρίς ειδοποίηση στην κοστολόγηση της παραγγελίας σας με την αιτιολόγηση 'Τραπεζικά Έξοδα Κατάθεσης'.

Στη συνέχεια πρέπει να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας στέλνοντάς μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με email ή φαξ στο 2314006822. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της παραγγελίας.

Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο PayPal για να πληρώσετε την παραγγελία σας. Απλά επιλέξτε την μέθοδο πληρωμής με PayPal και θα οδηγηθείτε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Η πληρωμή μέσω PayPal δεν έχει καμία επιβάρυνση.

Πληρωμή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας VISA, MasterCard ή Maestro για να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα! Φυσικά μέσα στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον αγορών της Τράπεζας Πειραιώς με τις διαδικασίες Verified By Visa και MasterCard SecureCode.

10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ελλάδα

Αποστολές πραγματοποιούνται στην Ελλάδα με επιλογή εταιρείας κούριερ (ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική) και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες. Το κόστος των μεταφορικών είναι

-€3 με τα ΕΛΤΑ Courier

-€3,30 με την Γενική Ταχυδρομική

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα €50 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για όλες τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12μμ από Δευτέρα εως Σάββατο (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12μμ, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές !