Στο BabyMou έχουμε αποφασίσει να επιλέγουμε και να προτείνουμε μόνο το καλύτερο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά σε κάθε κατηγορία.

Στις χειμερινές φόρμες εξόδου δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη φόρμα εξόδου (ολόσωμο μπουφάν) της αγγλικής εταιρείας Little Green Radicals. Γιατί όμως;

Η φόρμα αυτή είναι φτιαγμένη από 100% οργανικό βαμβάκι που είναι φυσικό υλικό. Το εξωτερικό ειναι μαλακό υφασμα τύπου ποπλίνα και εχει επένδυση από την υπέροχη γούνα τύπου σέρπα! Ειναι γούνα φτιαγμένη από μερικώς ακατέργαστο οργανικό βαμβάκι, πολύ μαλακή και ζεστή. Ειναι κατάλληλη ακόμα και για χιόνια και θα κρατήσει ζεστό το μωρό ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Γι αυτό και λέγεται snowsuit.

Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει από τις συνηθισμένες φόρμες εξόδου είναι ότι επειδή δεν έχει καθόλου συνθετικό στην ύφανσή της δεν αφήνει το μωρό να ιδρώσει όταν μπαίνει από το κρύο μέσα σε εσωτερικό χώρο. Αν για παράδειγμα επιστρέψετε στο σπίτι και το μωρό εχει κοιμηθει μπορείτε να το αφήσετε χωρίς άγχος να απολαύσει τον ύπνο του μεσα στη φορμα του! Είναι επιβεβαιωμένο από προσωπική εμπειρία οτι δε θα ιδρώσει!

Για τον ιδιο λόγο η φόρμα εξόδου με γούνα σέρπα θα φορεθεί και φθινόπωρο και άνοιξη καθώς τα προϊόντα που ειναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά είναι κατάλληλα για μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών και αφηνουν την περίσσεια θερμότητα να αποβάλεται μεσα από τους πόρους τους.

Στην ίδια σειρά θα βρείτε επίσης υπνόσακο και βρεφικές κουβερτούλες για τον ύπνο ή το καρότσι.

Τέλειο δωράκι για το μωράκι σας ή για κάποιο αγαπημένο μωράκι!