Τα παπουτσάκια της Minifeet εκτός από όμορφα και παιχνιδιάρικα είναι και πολύ πρακτικά και όλα τα παιδάκια τα αγαπούν σαν ένα από τα παιχνίδια τους!

Αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια για τη σωστή φροντίδα τους γιατί πραγματικά μπορούν να διατηρηθούν σαν καινούρια και να φορεθούν κι από το μικρότερο αδελφάκι.

Τα Minifeet είναι φτιαγμένα από δέρμα οπότε και δεν αγαπούν το νερό. Αποτρέψτε το παιδί να πατάει σε νερά και μην τα βουτάτε σε νερό για να τα πλύνετε. Ο πάτος είναι αναμενόμενο να γίνει γκρι αν το παιδάκι περπατάει, αυτό μην σας προβληματίζει. Δε θα λερώσει τον καναπέ ή το κρεβάτι αν ανέβει πάνω με τα Minifeet του.

Σε καθημερινή βάση μπορείτε να τα σκουπίζετε με ένα μωρομάντηλο ή ένα βρεγμένο σφουγγαράκι και στεγνώνετε με πετσετούλα. Αυτό θα καθαρίσει 99% των λεκέδων, ακόμα και στα ανοιχτά χρώματα.

Όταν νιώσετε πως παραλερώθηκαν - ή όταν του/της μικρύνουν και προκειμένου να τα δώσετε σε άλλο παιδάκι μπορείτε να τα πλύνετε στο πλυντήριο, μία μόνο φορά. Βάλτε τα σε πρόγραμμα μικρής διάρκειας σε λίγες στροφές (400) και στους 30 βαθμούς. Θα γίνουν σαν καινούρια, με κάποια αναμενόμενη φυσικά φθορά στο δέρμα που όμως δε δείχνει καθόλου άσχημα.

Προσοχή! Δεν ενδείκνυται να πλυθούν πάνω από μια φορά στο πλυντήριο.