Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Παντελόνι Λίμνη Με Πάπιες Merle Kids

Νέο

€34.20
€38.00

-10%

Διαθεσιμότητα:

Το παντελόνι αυτό είναι εμπνευσμένο από τη ζωή στη λιμνούλα με τις πάπιες! 

Για τις μικρές ηλικίες είναι σημαντικό να μπορούν τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από τα χρώματα - όλα τα χρώματα - τη φύση, τα ζώα! Τι πιο όμορφο! Συμβατικά ρούχα θα φορούν μια ζωή! 

Το παντελόνι είναι ειδικά σχεδιασμένο να 'μεγαλώνει μαζί με το παιδί' καθώς τα τελειώματά του είναι επίτηδες φαρδιά και μπορούν να διπλώνουν και να ξεδιπλώνουν καθώς το παιδί ψηλώνει. Στα μικρά μεγέθη μέχρι 24 μηνών υπάρχει έξτρα χώρος για την πάνα στο πίσω μέρος και για να μην΄τραβάει΄καθώς παίζει το παιδί. Το φαρδύ λάστιχο στη μέση είναι έτσι φτιαγμένο για να μη σφίγγει την κοιλίτσα του!

Είναι σχεδιασμένο και ραμμένο στο χέρι από την Merle Kids στο όμορφο Leipzig της Γερμανίας.

H Gaelle, ιδιοκτήτρια της εταιρείεας σχεδιάζει μόνη της τα υφάσματα. Μετά, το ύφασμα τυπώνεται σε γερμανικό εργοστάσιο που επεξεργάζεται μόνο οργανικά υφάσματα με πιστοποίηση GOTS με πολύ υψηλά στάνταρντς και δίκαιο εμπόριο και επιστρέφει στην ίδια για να το ράψει!

Τα υλικά συσκευασίας είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας μόνο FSC πιστοποιημένο χαρτί και χαρτόνι ενώ το πλαστικό αποφευγεται το δυνατόν περισσότερο. Η Merle Kids είναι μια vegan εταιρεία και προϊόντα από ζώα δεν χρησιμοποιούνται ποτέ!

Διαθέσιμο για μωράκια από 1 μέχρι 7 ετών.

Δείτε στο διάγραμμα παρακάτω πώς να διαλέξετε το νούμερο και πως να φορέσετε το παντελόνι Merle Kids για περισσότερο καιρό!

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Παντελόνι Λίμνη Με Πάπιες Merle Kids

Παντελόνι Λίμνη Με Πάπιες Merle Kids

Duckpond Leggings

Γράψτε ένα σχόλιο

€50.00 ακόμα για να έχετε δωρεάν μεταφορικά!

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50 εντός Ελλάδας