• Με έκπτωση!
  • -10%

Χρυσαφί Ολόσωμο Μαγιώ Γοργόνες Raspberry Republic

Χρυσαφί Ολόσωμο Μαγιώ Γοργόνες Raspberry Republic

32,00 €
28,80 € Έκπτωση 10%

Unisex Swimsuit - Miss Varsovie 

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Tα αγαπημένα μας μαγιώ της Raspberry Republic με τις γοργόνες και πάλι διαθέσιμα σε new release limited edition στα πλαίσια της Upcycled Collection! **

Με το ολόσωμο μαγιώ με τις γοργόνες το παιχνίδι στην παραλία γίνεται χωρίς άγχος. Η προστασία UV50+ απορροφά 98% της ηλιακής ακτινοβολίας και το παιδί δεν κινδυνεύει να καεί από τον ήλιο.

Το φερμουάρ του είναι φτιαγμένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί το δέρμα του παιδιού.

Το μαγιώ με τα τρανζίστορ είναι φτιαγμένο από 78% ανακυκλωμένο πολυέστερ και 22% πολυέστερ. Όλη η γραμμή παραγωγής γίνεται στην Πολωνία με σουηδικό design. Η Raspberry Republic εφαρμόζει δίκαιες συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους της. 

Διαθέσιμο για αγοράκια και κοριτσάκια από 9 μηνών μέχρι 5 ετών.

Το BabyMou προτείνει να αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος είναι ακατάλληλος παρόλα τα αντιηλιακά μέτρα που θα πάρουν οι γονείς.

**Η Raspberry Republic αφουγγράζεται τις δυσκολίες της αγοράς και της αύξησης των τιμών και δημιουργεί την Upcycle Collection προσπαθώντας να μειώσει τις τιμές ή να κρατήσει τα ίδια επίπεδα τιμών! Σε αυτήν την κολλεξιόν αναπαρράγει κάποια παλιότερα πετυχημένα prints και κάνοντας skip το στάδιο του σχεδιασμού μειώνει το κόστος!

2 αντικείμενα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.