• Με έκπτωση!
  • -10%

Γαλάζιο Μαγιώ Με Γοργόνες Raspberry Republic

Γαλάζιο Μαγιώ Με Γοργόνες Raspberry Republic

32,00 €
28,80 € Έκπτωση 10%

 Swimsuit - Miss Varsovie on Holidays

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Tα αγαπημένα μας μαγιώ της Raspberry Republic με τις γοργόνες και πάλι διαθέσιμα σε new release limited edition στα πλαίσια της Upcycled Collection! **

Ένα χαριτωμένο ολόσωμο μαγιώ με πανέμορφες γοργόνες σε γαλάζιο φόντο που κολυμπάνε στον βυθό της θάλασσας, γύρω από ναυάγια και πολύτιμους θησαυρούς.

Η προστασία UV50+ απορροφά 98% της ηλιακής ακτινοβολίας και το παιδί είναι προστατευμένο στα σημεία που καλύπτει το μαγιώ.

Το μαγιώ με τις γοργόνες είναι φτιαγμένο από 78% ανακυκλωμένο πολυέστερ και 22% πολυέστερ. Όλη η γραμμή παραγωγής γίνεται στην Πολωνία με σουηδικό design. Η Raspberry Republic εφαρμόζει δίκαιες συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους της. 

Διαθέσιμο για κοριτσάκια 18 μηνών μέχρι 11 ετών.

Το BabyMou προτείνει να αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος είναι ακατάλληλος παρόλα τα αντιηλιακά μέτρα που θα πάρουν οι γονείς.

**Η Raspberry Republic αφουγγράζεται τις δυσκολίες της αγοράς και της αύξησης των τιμών και δημιουργεί την Upcycle Collection προσπαθώντας να μειώσει τις τιμές ή να κρατήσει τα ίδια επίπεδα τιμών! Σε αυτήν την κολλεξιόν αναπαρράγει κάποια παλιότερα πετυχημένα prints και κάνοντας skip το στάδιο του σχεδιασμού μειώνει το κόστος!

2 αντικείμενα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.