Ιβουάρ Κουβερτούλα 'swaddle' Superlove Merino

Ιβουάρ Κουβερτούλα 'swaddle' Superlove Merino

87,00 €

Blanket - Pure Ivory Swaddle

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Οι κουβερτούλες 'swaddle' της Superlove Merino είναι ειδικά σχεδιασμένες για να εξασφαλίσουν στο μωράκι σας τις ιδανικές συνθήκες ύπνου χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του μαλλιού merino.

Είναι φτιαγμένες από 100% μαλλί merino της ανώτερης ποιότητας (240gsm double knitted). Είναι το λεγόμενο Superwool με τις εξής ιδιότητες

  • Superwarm - έχει ειδική διπλή πλέξη που το κάνει πολύ ζεστό, μαλακό και ελαστικό. 
  • Thermoregulating & breathable - ζεσταίνει στο κρύο και δροσίζει στη ζέστη.
  • Cloud soft - Η ίνα του είναι τόσο λεπτή (17,6-18,5 microns) που του δίνει μια μεταξένια αφή για την επαφή με το δέρμα. Είναι υποαλλεργικό και δεν τσιμπάει.
  • Moisture wicking and warm when wet - απορροφά περίπου 60% του βάρους του σε νερό χωρίς να να δίνει την αίσθηση βρεγμένου (αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό γιατί τα παιδία αρρωσταίνουν όταν ιδρώνουν).  
  • Soothing for eczema - σύμφωνα με μελέτες είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα.
  • Naturally antimicrobial - αντιμικροβιακές ιδιότητες και φυσικό αντιηλιακό φίλτρο μεταξύ UPF30 & 50+.

Οι κουβερτούλες είναι κατάλληλες για όλο το χρόνο με εξαίρεση τους πολύ ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Συνήθως από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Μάϊο.

Η κατασκευή τους από αποκλειστικά φυσικά υλικά που αναπνέουν δημιουργεί ένα μικρο-κλίμα που είναι η ιδανική συνθήκη για τον ύπνο του μωρού και ελαχιστοποιεί τους λόγους για τους οποίους θα ξυπνούσε. Δεν κρυώνει, δεν ιδρώνει και έχει την αίσθηση του μαλλιού merino κοντά στο σώμα του έχοντας ταυτόχρονα και την άνεση κινήσεων γιατί η συγκεκριμένη πλέξη δίνει ελαστικότητα στην κουβερτούλα χωρίς τη χρήση ελαστάνης και άλλων συνθετικών υλικών. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε για ένα μωρό με έκζεμα ή ευαίσθητο δέρμα.

Τέλειες για να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι ή στη βόλτα, στο καρότσι, στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού θέλετε!

Οι πιστοποιήσεις ZQ, GOTS & Bluesign εγγυόνται ότι τα προϊόντα της Superlove Merino είναι φτιαγμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, κατασκευάζονται με ηθικές μεθόδους και διαδικασίες, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα στανταρντς ευημερίας για τα ζώα και σέβονται το περιβάλλον σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, όλα πολύ σημαντικά για εμάς στο BabyMou.

Όλη η παραγωγή, σχεδιασμός και κατασκευή γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία. Πλύντε την άφοβα στο πλυντήριο με βρεφικό απορρυπαντικό σε πρόγραμμα για μάλλινα ή ευαίσθητα με λίγες στροφές.

2 αντικείμενα
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.