Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Αντιηλιακή Μπλούζα Με Φάλαινες Close

Νέο

Pop In Rash Vest UPF 50+ Whale (Endangered Animals Collection)

Περισσότερες λεπτομέρειες

€23.00

Διαθεσιμότητα:

Τα αντιηλιακά μπλουζακια της Close είναι τέλεια για την παραλία και τον καυτό ήλιο της Ελλάδας. Είναι φτιαγμένα από ειδικό υλικό που παρέχει αντιηλιακό φίλτρο UPF 50+ και επομένως δίνει την δυνατότητα στο παιδί να χαρεί τη θάλασσα για περισσότερη ώρα με ασφάλεια.

Επίσης έχει την ιδιότητα να διατηρεί το παιδί ζεστό για περισσότερη ώρα όταν είναι βρεγμένο κι ετσι μπορεί να χαρεί το παιχνίδι.

Το υλικό του είναι αδιάβροχο και δεν κρατάει λεκέ οπότε δεν υπάρχει φόβος να λερωθεί από αντιηλιακά και άλλους δύσκολους λεκέδες.

Διατίθονται σε έξι μεγέθη από 6 μηνών έως 4 + ετών και εγγυούνται καλή εφαρμογή τόσο στα μεγάλα όσο και στα μικρά μεγέθη χάρη στην ελαστικότητά τους.

Κλείνουν με κλιψάκι στο πίσω μέρος του λαιμού.

Έχουν σχετικά στενή εφαρμογή και αν είστε ανάμεσα σε δυο μεγέθη προτιμήστε το μεγαλύτερο.

Ξεπλύνετε μετά τη χρήση και πλύνετε στο πλυντήριο με παρόμοια χρώματα σε θερμοκρασία μέχρι 40 βαθμούς.

Το BabyMou προτείνει να αποφεύγονται οι μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος είναι ακατάλληλος παρόλα τα αντιηλιακά μέτρα που θα πάρουν οι γονείς.

Ιδανικό για την παραλία και την πισίνα.

Η σειρά Endagered Animal Collection προσφέρει 1% της αξίας του σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που ασχλούνται με την προστασία του πλανήτη.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αντιηλιακή Μπλούζα Με Φάλαινες Close

Αντιηλιακή Μπλούζα Με Φάλαινες Close

Pop In Rash Vest UPF 50+ Whale (Endangered Animals Collection)

Γράψτε ένα σχόλιο