Μάρσιππος Driftwood Marl Close

Νέο

Caboo + Organic Cotton Baby Carrier

Περισσότερες λεπτομέρειες

€81.00
€90.00

-10%

Διαθεσιμότητα:

Caboo σημαίνει να είσαι κοντά σε κάποιον και στην κυριολεξία αυτό είναι ο μάρσιππος τύπου σλινγκ της Close από 100% οργανικό βαμβάκι.

Είναι εύκολο και απλό στην χρήση και κατάλληλο τόσο για νεογέννητα όσο και για νήπια.

Τέλειο για μέσα στο σπίτι, επιτρέπει στους γονείς να ασχοληθούν με τις καθημερινές δουλειές χωρίς να αποχωρίζονται το μικρό τους, παρέχοντάς του την ασφάλεια που χρειάζεται.

Ιδανικό και για τις βόλτες σας έξω, μαζί με το μωρό, για τις εξωτερικές δουλειές ή απλά για περπάτημα και καθαρό αέρα! Το Caboo έχει αγαπηθεί από τους γονείς σε περισσότερες από 14 χώρες.

Το Caboo + Organic Cotton της Close είναι φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι, με απουσία βλαβερών και τοξικών ουσιών, ότι καλύτερο προσφέρει η αγορά στο είδος του.

Είναι σχεδιασμένος ώστε να μοιράζει ομοιόμορφα το βάρος του παιδιού με τις μαλακές φαρδιές λωρίδες στους δυο ώμους ενώ το πίσω μέρος υποστηρίζει την πλάτη του γονέα. Από την άλλη πλευρά, οι υφασμάτινες λωρίδες του υποστηρίζουν το σώμα του παιδιού από το κεφάλι μέχρι το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης εξασφαλίζοντας τη σωστή θέση για κεφάλι και λαιμό. Προτείνεται η θέση 'βάτραχου' ή 'Μ' position για την καλύτερη ανάπτυξη ισχύων και σπονδυλικής στήλης.

Φορέται εύκολα χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον τρίτο και ρυθμίζεται απλά τραβώντας μέσα από τους κρίκους, δε χρειάζεται να δεθεί.

Προσφέρει πολλές 'hands free' θέσεις - οπως επίσης θέση θηλασμού και θέση στο πλάι για μεγαλύτερα μωρά (hip position).

Είναι κατάλληλο από τη γέννηση.

Διατίθεται σε ένα μέγεθος, ρυθμιζόμενο ώστε να προσφέρει ασφάλεια και άνεση καθώς το μωρό μεγαλώνει. Κατάλληλο από 2,3 μέχρι 14,5 κιλά.

Στο μπροστινό μέρος έχει θήκη με φερμουάρ για τα μικρά προσωπικά σας αντικείμενα αν και δε θα προτείναμε να βάζετε το κινητό σας τόσο κοντα στο μωρό.

Συμβαδίζει με τα TR16512 και T.I.C.K.S. για ασφαλή μεταφορά του μωρού (safe carrying).

Το 2016 βρεβεύτηκε στα Mumii UK Awards με χρυσό στην κατηγορία Baby Wrap/Sling.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Μάρσιππος Driftwood Marl Close

Μάρσιππος Driftwood Marl Close

Caboo + Organic Cotton Baby Carrier

Γράψτε ένα σχόλιο

Related Products