Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Υφασμάτινη Kούκλα Little Joe Tης Bonikka

Νέο

€19.80
€22.00

-10%

Διαθεσιμότητα:

Η υφασμάτινη κούκλα Little Joe είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα πάνω κάτω κάποια στιγμή αλλά δεν το κάνει για κακό!

Φοράει λινό μπλουζάκι με μπλε κοντό πανετλονάκι και τα αγαπημένα του αθλητικά παπούτσια, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το καπέλο του!

Ο Little Joe είναι πολύ άτακτος και ανακατωσούρας. Θέλει συνεχώς να μπλεκει σε περιπέτειες και να αποκτά καινούριες εμπειρίες στην προσπάθειά του να γνωρίσει τον κόσμο. Ο νέος του κάτοχος θα έχει έναν συνένοχο στις σκανταλιές! Βέβαια, δεν είναι κακό παιδί, το αντίθετο! Απλά είναι τόσο σβούρα που του είναι αδύνατον να μείνει σε ένα μερος για πάνω από ένα λεπτό!

Η κούκλα αυτή είναι κατάλληλη από τη γέννηση κι έτσι η φιλία μπορεί να ξεκινήσει κατευθείαν και να εξελιχθεί καθώς το παιδί μεγαλώνει. Είναι η κούκλα που θα κρατήσει μια ζωή και θα ήταν υπέροχο να δοθεί στις επόμενες γενιές.

Είναι φτιαγμένη από προσεγμένα υφάσματα στη Sri Lanka από την εταιρεία Bonikka η οποία δίνει έμφαση στην οικογένεια και τις ηθικές αξίες και προσφέρει καλές συνθήκες εργασίας.

Μέγεθος 25 εκατοστά.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Υφασμάτινη Kούκλα Little Joe Tης Bonikka

Υφασμάτινη Kούκλα Little Joe Tης Bonikka

Rag Doll Little Joe

Γράψτε ένα σχόλιο