Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Μεγάλα Πιάτα από μπαμπού Αλεπού Love Mae

Νέο

€25.20
€28.00

-10%

Διαθεσιμότητα:

Δυο υπέροχα μεγάλα ρηχά πιάτα με μια αλεπού σε σκανδιναβικό design, που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο καθημερινό φαγητό ή σαν πιατέλες σε πάρτυ και καλέσματα και να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά.

Περιλαμβάνει δύο μεγάλα πιάτα διάμετρου 25 cm. 

Τα σκεύη της Love Mae φτιάχνονται από τα περισσεύματα της βιομηχανίας μπαμπού που κανείς δε χρησιμοποιεί. Μετά προσθέτουν ρητίνη (food grade binding resin) στο μείγμα το οποίο ψήνεται δυο φορές όπως και η πορσελάνη. Στο πρώτο ψήσιμο δίνεται το σχήμα και στο δεύτερο το design.

Είναι σημαντικό ότι για την παραγωγή δεν γίνεται κάποια εξόρυξη ούτε και καλλιέργεια μπαμπού που θα επιβάρυνε τον πανήτη. Μετά την χρήση του το σκεύος μπορεί να κομποστοποιηθεί 100% αν σπάσει σε μικρά κομμάτια και με τη βοήθεια μικροοργανισμών να ξαναγυρίσει στην Μητέρα Γη. Κάντε στον πλανήτη και στο παιδί σας μια χάρη και χρησιμοποιήστε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον δείχνοντάς του ότι το σέβεστε!

  • Ελεύθερο BPA και Phthalates
  • Κομποστοποιήσιμο
  • Μπαίνει στο πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων
  • Πιστοποιημένο με FDA & LFGB food safe και πληρεί τo EN14372
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φαγητά σε θερμοκρασία από -20 μέχρι 80 βαθμούς Κελσίου
  • Δε συνίσταται η χρήση φούρνου μικροκυμάτων ή φούρνου
  • Δεν κρατούν λεκέδες
  • Πάντα επιθεωρούμε τη χρήση σε παιδιά κάτω των 4 ετών

Όσο κι αν θα θέλαμε τα όμορφα πράγματα να κρατούν για πάντα τα σκεύη από μπαμπού μπορούν να σπάσουν ή να ραγίσουν αν πέσουν σε σκληρό έδαφος. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή και αγάπη για να σας αγαπήσουν κι αυτά και να σας συντροφεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο!

 

 

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Μεγάλα Πιάτα από μπαμπού Αλεπού Love Mae

Μεγάλα Πιάτα από μπαμπού Αλεπού Love Mae

Large Plates (2 pcs) - Fox

Γράψτε ένα σχόλιο