Σετ φαγητού από μπαμπού Με Φρούτα Love Mae

Νέο

Divided Plate Feeding Set (4 pcs) - Eat Your Greens

Περισσότερες λεπτομέρειες

€30.40
€38.00

-20%

Διαθεσιμότητα:

Το πιο πολύχρωμο σετ φαγητού από μπαμπού είναι αυτό με τα φρούτα και τα λαχανικά σε έντονα λαχταριστά χρώματα που θα βοηθήσουν το παιδί να αγαπήσει το υγιεινό φαγητό κάνοντάς το παιχνίδι!

Περιλαμβάνει ένα μεγάλο πιάτο με χωρίσματα 21 x 27 cm, ένα μικρό μπωλ 13,5 x 11,5 x5 cm, ένα ποτηράκι 6 x 6.5 cm και ένα κουταλάκι μήκους 13,50 cm.

Τα σκεύη της Love Mae φτιάχνονται από τα περισσεύματα της βιομηχανίας μπαμπού που κανείς δε χρησιμοποιεί. Μετά προσθέτουν ρητίνη (food grade binding resin) στο μείγμα το οποίο ψήνεται δυο φορές όπως και η πορσελάνη. Στο πρώτο ψήσιμο δίνεται το σχήμα και στο δεύτερο το design.

Είναι σημαντικό ότι για την παραγωγή δεν γίνεται κάποια εξόρυξη ούτε και καλλιέργεια μπαμπού που θα επιβάρυνε τον πανήτη. Μετά την χρήση του το σκεύος μπορεί να κομποστοποιηθεί 100% αν σπάσει σε μικρά κομμάτια και με τη βοήθεια μικροοργανισμών να ξαναγυρίσει στην Μητέρα Γη. Κάντε στον πλανήτη και στο παιδί σας μια χάρη και χρησιμοποιήστε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον δείχνοντάς του ότι το σέβεστε!

  • Ελεύθερο BPA και Phthalates
  • Κομποστοποιήσιμο
  • Μπαίνει στο πάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων
  • Πιστοποιημένο με FDA & LFGB food safe
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φαγητά σε θερμοκρασία από -20 μέχρι 80 βαθμούς Κελσίου
  • Δε συνίσταται η χρήση φούρνου μικροκυμάτων ή φούρνου
  • Δεν κρατούν λεκέδες
  • Πάντα επιθεωρούμε τη χρήση σε παιδιά κάτω των 4 ετών

Όσο κι αν θα θέλαμε τα όμορφα πράγματα να κρατούν για πάντα τα σκεύη από μπαμπού μπορούν να σπάσουν ή να ραγίσουν αν πέσουν σε σκληρό έδαφος. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή και αγάπη για να σας αγαπήσουν κι αυτά και να συνοδέψουν τα γεύματα του μικρού σας καθώς μεγαλώνει!

 

 

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Σετ φαγητού από μπαμπού Με Φρούτα Love Mae

Σετ φαγητού από μπαμπού Με Φρούτα Love Mae

Divided Plate Feeding Set (4 pcs) - Eat Your Greens

Γράψτε ένα σχόλιο