Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Inch Blue


H Inch Blue είναι εμπνευσμένη άπό την αγάπη μιας μαμάς, της Rhiannon, για τα ποδαράκια του μωρού της, η οποία ξεκίνησε την επιχείρησή της στο τραπέζι της κουζίνας της το 1999 φτιάχνοντας χειροποίητα μαλακά παπουτσάκια από δέρμα. Από τότε η επιχείρηση έχει μεγαλώσει πολύ και τα προϊόντα της διατίθενται σε εκαντοντάδες καταστήματα σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Harrods, Selfridges & Liberty.


Με τη συνεργασία της ποδίατρου Christina Redfearn σχεδιάζουν παπουτσάκια για το καλύτερο ξεκίνημα του μωρού όσον αφορά το βάδισμα. Τα υλικά τους είναι εξαιρετικής ποιότητητας δέρματα ώστε να σέβονται τα ευαίσθητα ποδαράκια και να τα υποστηρίζουν στη σωστή ανάπτυξη αφήνοντάς τα να αναπνέουν σωστά. Το εργοστάσιό τους βρίσκεται στην Ουαλία. Όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται προσεκτικά και όλα τα προϊόντα είναι χειροποίτητα!


Εμείς επιλέξαμε τα μαλακά και ζεστά Sheepskin Cwtches από αληθινή γούνα και δέρμα προβάτου και τα χαριτωμένα μικρά πορτοφολάκια.