Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Close


H εταιρεία Close με έδρα το Hertford της Αγγλίας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από δυο μαμάδες που ήθελαν να βρουν λύση για κάποια καθημερινά θέματα σε σχέση με τα μωρά τους. Η μια λάτρευε τους μάρσιππους και η άλλη τις πλενόμενες πάνες! Σήμερα έχουν δημιουργήσει μια σειρά από υπέροχα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, για να κάνουν τη ζωή των μαμάδων πιο εύκολη!


Εμείς επιλέξαμε α) τις πάνες-μαγιώ και τα μπλουζάκια με αντιηλιακή προστασία που θα κάνουν το κολύμπι μια απολαυστική εμπειρία για το μωρό αλλά και τους γονείς του β) τις σαλιάρες από αδιάβροχο υλικό που με τον ειδικό σχεδιασμό τους θα κάνουν τη διαδικασία του φαγητού πιο εύκολη και διασκεδαστική γ) το μάρσιππο από οργανικό βαμβάκι που θα 'λύσει τα χέρια' της μαμάς και θα σας εξασφαλίσει πιο εύκολες βόλτες με το μωρό δ) τα επιθέματα θηλασμού και τα πανάκια από μπαμπού που αντικαθιστούν τα μωρομάντηλα - δυο value for money & less waste οικολογικά προϊόντα που θα αγαπήσετε!

ανά σελίδα