Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. ΑΠΟΔΟΧΗ

Βρακάκι-πάνα Με Σκιουράκια Close

Νέο

Pop In Toddler Potty Training Pants Squirrel

Περισσότερες λεπτομέρειες

€16.00

Διαθεσιμότητα:

Τα απορροφητικά βρακάκια της Close είναι ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο από την πάνα στο βρακάκι. Σκοπός είναι να λιγοστέψουν τα ατυχήματα και να βοηθήσουν το παιδί αλλά και τη μαμά, ώσπου να μη τα χρειάζεστε πια!

Το βρακάκι-πάνα της Close είναι σχεδιασμένο να φαίνεται και να δίνει στο παιδί την αίσθηση ότι φοράει κανονικό βρακάκι. Δεν κάνει δηλαδή πισογύρισμα στην πάνα. Ανεβαίνει και κατεβαίνει σαν κανονικό βρακάκι και όταν βρέχεται δίνει την αίσθηση του βρεγμένου, απλά συγκρατεί τα τσίσα. Θα λιγοστέψει τις λιμνούλες στο πάτωμα και ίσως δώσει μια λύση στις βόλτες. Ίσως βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο και να μη χάσει το παιδί την αυτοπεποίθησή του.

Είναι φτιαγμένο από ένα ειδικό απορροφητικό ύφασμα που στεγνώνει πολύ εύκολα, φτιαγμένο σύμφωνα με την τεχνολογία coolpass. Αυτό σημαίνει ότι το υγρό απορροφάται άμεσα από το απορροφητικό τμήμα του εσώρουχου και επιπλέον, όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, ακόμα και σε εσωτερικό χώρο.

Διατίθεται σε τρία μεγέθη, καλό είναι να ακολουθήσετε και τις μετρήσεις στον πίνακα που ακολουθεί.

Medium για 18-24 μηνών ή για 11,5 έως 12,5 κιλά

Large για 2-2,5 ετών ή 12,5 έως 13,5 κιλά

Extra Large για 2,5 ετών + ή 13,5 κιλά +

Το βρακάκι είναι φτιαγμένο ως εξής: εξωτερικό: 65% polycotton, 35% cotton. εσωτερικό: 100% polyester microfibre. αδιάβροχοποίηση: PU coated polyester, εσωτερική επένδυση: 100% polyester (εξτρα απορροφητικό και γρήγορο στο στέγνωμα)

Το BabyMou υποστηρίζει ότι η διαδικασία κοψίματος της πάνας θα πρέπει να γίνεται όταν το παιδί είναι έτοιμο και με δική του απόφαση και όχι όταν το θέλουν οι γονείς ή τρίτοι. Συζητήστε με πολλή υπομονή και αγάπη με το παιδί και χωρίς πίεση θα έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βρακάκι-πάνα Με Σκιουράκια Close

Βρακάκι-πάνα Με Σκιουράκια Close

Pop In Toddler Potty Training Pants Squirrel

Γράψτε ένα σχόλιο

€50.00 ακόμα για να έχετε δωρεάν μεταφορικά!

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των €50 εντός Ελλάδας