Ήρθε η όμορφη στιγμή της προετοιμασίας της βάφτισης του μωρού και σκέφτεστε πόσα δώρα θα σας φέρουν που θα είναι λάθος μέγεθος, δε θα σας αρέσουν ή δε θα είναι βολικά για το μωρό σας. Και πόσο τρέξιμο και χρόνο θα χρειαστείτε για να κάνετε τις αλλαγές μετά, κάτι εξαιρετικά δύσκολο με ένα μωρό παιδί και τόσα άλλα που έχετε να φροντίσετε!

Το BabyMou προτείνει την προαιρετική λίστα δώρου βάπτισης στο αγαπημένο σας κατάστημα.

Πως λειτουργεί: Ζητήστε μας να σας φτιάξουμε τον κωδικό της βάπτισής σας. Θα σας ετοιμάσουμε μικρά καρτελάκια τα οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε στο προσκλητήριό σας. Με αυτόν τον διακριτικό τρόπο μπορείτε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα δώρου. 

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να σας κάνουν το δώρο που επιθυμούν.

Υπάρχουν δύο επιλογές:

1 - Nα επιλέξουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους από το κατάστημά μας (φυσικό ή ηλεκτρονικό) και να τα αγοράσουν. Θα έχουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα. Στη συνέχεια μπορούν είτε να πάρουν το δώρο οι ίδιοι για να σας το φερουν στην εκκλησία με τον κλασσικό τρόπο είτε να μας ζητήσουν να σας το στειλουμε εμείς. Υπάρχει η επιλογή να σας στείλουμε το δώρο πριν τη βάφτιση ή να συγκεντρώσουμε τα δώρα σας στο κατάστημά μας και να σας τα στείλουμε όλα μαζί αμέσως μετά τη βάφτιση. Η αγορά μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιώντας τον κωδικό της βάπτισης, ο οποίος θα εφαρμόσει την έκπτωση στο καλάθι.

2 - Να σας κάνουν δώρο με τη μορφή δωροκάρτας, διαθέτοντας το ποσό που αυτοί επιθυμούν. Η έκπτωση 10% θα εφαρμοστεί στα προϊόντα που θα επιλέξετε. Ο καλεσμένος θα λάβει την απόδειξη του ποσού της δωροκάρτας και μαζί μια ευχετήρια κάρτα που θα σας δώσει, η οποία θα αναγράφει τον κωδικό της βάπτισης, τον αριθμό της απόδειξης λιανικής της δωροκάρτας και φυσικά την ευχή του. Την κάρτα αυτή μπορεί είτε να σας τη δώσει ο ίδιος ο καλεσμένος είτε να μας ζητήσει να σας την αποστείλουμε εμείς. 

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί η βάπτιση θα έχει συγκεντρωθεί ένας αριθμός δώρων και ένα ποσό με το οποίο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημά μας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τα ήδη διαθέσιμα προϊόντα μας είτε να μας ζητήσετε να σας παραγγείλουμε από τις επόμενες κολεξιόν των εταιρειών που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να φτιάξετε την ονειρεμένη γκαρνταρόμπα του μωρού με ρούχα και αξεσουάρ από οργανικό βαμβάκι για τα επόμενα 2-3 χρόνια, ή να επιλέξετε αξεσουάρ όπως ο υπνόσακος, το σετ φαγητού, ο μάρσιππος, μαγιώ και αξεσουάρ για τη θάλασσα, μαξιλάρια και κουβερτούλες, παπουτσάκια και πολλά πολλά άλλα προϊόντα που μπορείτε να δείτε στο φυσικό μας κατάστημα ή στο eshop.

Σε όλα τα προϊόντα θα εφαρμοστεί επιπλέον έκπτωση 10%.

Με το καλό να πάρει το μωρό σας το ονοματάκι του!